Hoi, en welkom.

Ik ben psycholoog en relatietherapeut Coos Cobelens.

Waarom ik deze cursus heb gemaakt

Ik heb zelf meermaals ervaren dat een online training beter kan werken dan live trainingen. De voordelen zoals eigen tempo, rustig herhalen van de stof, lifetime acces en nog veel meer gaven voor mij de doorslag. Ik ben gaan onderzoeken hoe ik de belangrijkste elementen van geweldloze communicatie kan omzetten in een super laagdrempelige,  goed werkende online training. Na veel schaven en testen is dit het resultaat waar ik met trots van durf te zeggen dat het werkt!

Mijn achtergrond

Mijn naam is Coos Cobelens (1981) Ik ben sinds 2003 op verschillende plekken in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Na de universiteit en post-doctorale opleiding tot Gezondheidszorg (GZ) Psycholoog ben ik geïnspireerd geraakt door Geweldloze Communicatie. In mijn werk als psycholoog en relatietherapeut ontdekte ik dat geweldloze communicatie beter werkt dan alle psychologische stromingen die ik tot nu toe ben tegengekomen. Mijn ervaring met individuen, stellen en groepen nam ik mee in het coachen en trainen van teams en organisaties, onder andere als docent Geweldloze Communicatie bij de nationale politie. 

Persoonlijk

Ik ben vader van 3 kinderen, woon met mijn gezin in Amsterdam. Ik speel basgitaar in een band, hou niet van koken, wel van lekker eten. Guilty pleasure: Ik analyseer graag sportinterviews omdat ik daar communicatief gezien de meest grappige dingen ontdek. 😎

Wat anderen zeggen

Marieke
Cursist
Lees verder
"Echt een aanvulling op het boek Ik had verwacht dat het online minder goed zou werken, maar het werkt juist heel goed! De online cursus was boven mijn verwachting. En écht een aanvulling op het boek."
Anke en Jan
Cursisten
Lees verder
"Het is echt fijn voor onze relatie. Het zorgt ervoor dat we weer op een fijnere manier met elkaar in gesprek zijn! Dank je wel!”
Lotte
Cursist & Relatiecoach
Lees verder
"Deze online cursus heeft me veel gebracht. Ik merk dat ik de lessen al veel toepas in mijn werk; afgelopen week al in een team dat ik train en zojuist in relatiecoaching. Heel fijn!"
Johan
Cursist
Lees verder
"Ik heb deze mooie training afgerond en ben zeer tevreden met wat ik heb geleerd. Het resultaat in mijn relaties is al zichtbaar en daar ben ik zeer blij mee."
Gerard
Cursist
Lees verder
"Fijne training over Geweldloze Communicatie. Duidelijk opzet en je leert elke week echt iets wat ik al in de praktijk merk. o.a. over altijd maar aardig willen zijn en daar niet gelukkiger van worden. Adviezen hoe je leert voor jezelf op te komen."
Nienke
Cursist
Lees verder
"Onwijs bedankt voor deze cursus. Ik ben heel erg enthousiast. Er gaat een wereld voor me open merk ik. Ik vind het werkelijk life-changing!"
Vorige
Volgende